Tovább a fő tartalomhoz
SzE-learning
  • Kezdőoldal
  • Tovább
magyar ‎(hu)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎
Belépés
Kezdőoldal
  1. Kurzusok
  2. Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar
  3. Élelmiszertudományi Tanszék

Élelmiszertudományi Tanszék

  • 1 1 oldal
  • 2 2 oldal
  • 3 3 oldal
  • 4 4 oldal
  • 5 5 oldal
  • 6 6 oldal
  • 7 7 oldal
  • 8 8 oldal
  • » Következő oldal
Élelmiszer-biztonsági kockázatelemzés (SAPL_ÉTTM657)
Általános mikrobiológia (SAPN_ÉTTM549)
Élelmiszeripari mikrobiológia és higiénia 2. (SAPN_ÉTTM550)
Adatgyűjtés a mezőgazdaságban és élelmiszeriparban (MELB_ÉTTM054)
Adatgyűjtés a mezőgazdaságban és élelmiszeriparban (MENB_ÉTTM054)
Termékelőállítás és élelmiszerbiztonság (MELS_ÉTTM056)
Záróvizsga-felkészítő (MENB_ÉTTM400)
Záróvizsga-felkészítő (MELB_ÉTTM400)
Szakmentori konzultáció II. (MENB_ÉTTM053)
Szakmentori konzultáció II. (MELB_ÉTTM053)
Szakmentori konzultáció I. (MENB_ÉTTM052)
Szakmentori konzultáció I. (MELB_ÉTTM052)
Élelmiszeripari technológiák (MMLABEGB923)
Egészséges táplálkozás (MENB_ÉTTM051)
Egészséges táplálkozás (MELB_ÉTTM051)
A tejgazdaság aktuális kérdései (MELS_ÉTTM47)
Additional processes in food production (MENB_ÉTTA005)
Általános mikrobiológia (MELB_ÉTTM001)
Általános mikrobiológia (MENB_ÉTTM001)
Analitikai gyorsmódszerek és kapcsolt technikák (MELM_ÉTTM012)
  • 1 1 oldal
  • 2 2 oldal
  • 3 3 oldal
  • 4 4 oldal
  • 5 5 oldal
  • 6 6 oldal
  • 7 7 oldal
  • 8 8 oldal
  • » Következő oldal
Nincs bejelentkezve. (Belépés)
Adatmegőrzés összegzése
Töltse le a Moodle-t a mobiljára
Szolgáltatja a Moodle