Skip to main content
SzE-learning
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎
Log in
Home
  1. Courses
  2. Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar
  3. Élelmiszertudományi Tanszék

Élelmiszertudományi Tanszék

  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • 3 Page 3
  • 4 Page 4
  • 5 Page 5
  • 6 Page 6
  • 7 Page 7
  • 8 Page 8
  • » Next page
Élelmiszer-biztonsági kockázatelemzés (SAPL_ÉTTM657)
Általános mikrobiológia (SAPN_ÉTTM549)
Élelmiszeripari mikrobiológia és higiénia 2. (SAPN_ÉTTM550)
Adatgyűjtés a mezőgazdaságban és élelmiszeriparban (MELB_ÉTTM054)
Adatgyűjtés a mezőgazdaságban és élelmiszeriparban (MENB_ÉTTM054)
Termékelőállítás és élelmiszerbiztonság (MELS_ÉTTM056)
Záróvizsga-felkészítő (MENB_ÉTTM400)
Záróvizsga-felkészítő (MELB_ÉTTM400)
Szakmentori konzultáció II. (MENB_ÉTTM053)
Szakmentori konzultáció II. (MELB_ÉTTM053)
Szakmentori konzultáció I. (MENB_ÉTTM052)
Szakmentori konzultáció I. (MELB_ÉTTM052)
Élelmiszeripari technológiák (MMLABEGB923)
Egészséges táplálkozás (MENB_ÉTTM051)
Egészséges táplálkozás (MELB_ÉTTM051)
A tejgazdaság aktuális kérdései (MELS_ÉTTM47)
Additional processes in food production (MENB_ÉTTA005)
Általános mikrobiológia (MELB_ÉTTM001)
Általános mikrobiológia (MENB_ÉTTM001)
Analitikai gyorsmódszerek és kapcsolt technikák (MELM_ÉTTM012)
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • 3 Page 3
  • 4 Page 4
  • 5 Page 5
  • 6 Page 6
  • 7 Page 7
  • 8 Page 8
  • » Next page
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app
Powered by Moodle